Nyt design

Vi har fået nyt design på hjemmesiden, samt forbedret nogle områder, som skulle gøre det nemmere for nye læsere at finde præcist havde de ønsker på hjemmesiden. I denne sammenhæng har vi udvalgt et par indlæg, som igennem tiden, især har modatget en stor læserskare.

I denne omgang vil vi kigge tilbage i bloggen historie, og tage fat i nogle af de indlæg, som tidligere har trukket meget opmærksomhed, og har hjulpet mange læsere på vej. Bloggen har eksisteret i en længere periode, og dette er blevet til en række indlæg.

 

De største indlæg omkring træning er følgende:

Indlæg 1 – overtræning

Indlæg 2 – starten på en god træning

Indlæg 3 – perfekte form til sommer

De største indlæg omkring kostplaner

 Indlæg 1 – råd til kostplan + gode links

Indlæg 2 – råd til bedre overskud i hverdagen

Træningsudstyr

Indlæg 1 – træningsudstyr til piger

 

Alle sammen rigtig gode indlæg med en masse gode råd, vejledning, tips&tricks, så hvis du mangler lidt vejledning mv. indenfor de opstillet områder, så er dette helt sikkert nogle indlæg som du skulle tage at læse. Herudover så skal du huske at du altid har mulighed for at bruge vores søgefunktion, således du kan søge dig frem til lige præcis det du mangler.

Hvis du bare har lyst til at læse nogle af vores gamle indlæg, så kan du tjekke vores nye arkiv ud her (som du også finder i menuen ovenover).

God læselyst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*