Afslapning er vigtigt – med speedbåd!

Alle professionelle sportsudøvere kender vigtigheden af at slappe af og sætter tid af til det. Det gælder både afslapningstimer hver uge, hvor man virkelig ikke laver noget, og deciderede ferier.

En af mine venner sejler en tur rundt i Danmark i sin speedbåd hvert år, og i år skulle jeg med. Jeg nappede en sejlerkort på en sejlerskole, og så tog vi ellers afsted. Og ved I hvad? Det var genialt. Absolut en af de hyggeligste ferier jeg har været på i mange år.

Bare flyde afsted fra havn til havn og slappe fuldstændig af. Det vrimlede med flinke mennesker i lystbådehavnene, der var hurtige til at byde på grillpølser og kartoffelsalat i enorme mængder. En bette øl blev det da også til.

Vi var også så heldige lige at ramme de enkelte dage i den her sommer, hvor vejret rent faktisk var godt. Og tro mig, når det er høj sol ude midt på Kattegat, så er det helt fantastisk. Der er ikke andet end sol og saltvand.

Og så er det bare virkelig sjovt at sejle båden. Det er en helt anden frihed end i en bil fordi der, underligt nok ingen veje er.

Det skal helt sikkert prøves igen næste år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*