Anmeldelse af crosstrainer af modellen Sole E35

Crosstrainermodellen Sole E35s brugervenlighed, gode kvalitet og lave pris gør den meget populær hos både ejere og eksperter har vi erfaret. Selv om den ikke har så mange funktioner som dyrere modeller, gør maskinens solide resultater og kvalitet, samt den service som ofte ydes, hvor man køber modellen.

Man kan ikke sammenligne de maskiner der koster flere tusindekroner med en hjemme maskine, med mindre man vil betale prisen. E35 modellen sættes ofte op, som det bedste der kan fås uden at tømme ens bankkonto. Og til den forholdsvise billige pris (komme selv følge an på, hvad man mener er billigt) får du både et innovativt bremsesystem som er stille og rolig samt 20 modstandsniveauer at vælge imellem. Rampens hældning kan justeres mellem 0 og 30 grader hvilket også justerer skridtlængden mellem 50 og 55 centimeter (vi er ikke eksperter på dette område, men skulle mene at alle så kan være med).

e35

Sole E35 modellen er yderst brugervenlig og meget let at bruge, kan vi fortælle, efter at have benyttet modellen i snart 2 måneder. Hældningskontrollen gør det nemt at ændre din træning uden at bryde skridtlængde, og de ​​overdimensionerede fodpedaler har en 2-graders hældning indad til at lette stress på dine knæ og ankler (er du oppe i alderen, så vil dette helt sikkert være en nødvendighed, hvis du skal investere i en crosstrainer). Nogle finder dog det indbyggede blæser og lydsystem til at være middelmådig (læst i andre anmeldelser), men vi har ikke kunne mærke noget på dette område. E35 leveres endvidere med en bryst-rem, en hjerte-måler og har indbygget hjertemåler skærme. Maskinen tilbyder to hjertemåler kontrolprogrammer, to brugerdefinerede programmer og seks forudindstillede træningsprogrammer (!!). Samlingen er ligetil, men tidskrævende (med mindre man selvfølgelig er ekspert i at følge manualer). Modellen har store fodaftryk og 100-kilos vægt gør maskinen solid og stabil; den er klassificeret til brugere på op til 170 kilo.

Teknikken

Ergonomien er lige så imponerende som holdbarheden. Den teknik og geometri, der er gået ind i biomekanikken af pedalen giver mulighed for en elliptisk bevægelse, der både er vidunderlig effektiv til at arbejde med musklerne, da det er sikkert for leddene. Samt et kæmpestort 13 kg svinghjul der giver silkeblød inerti. Endvidere er der 2 lange, dobbelt aluminium styreskinner. Disse glider stille og problemfrit frem og tilbage med hver omdrejning af pedalerne.

Pedalerne selv tilbyder en mekanisme for hurtig justering af løsladelse, således at brugeren kan justere vinklen på trædepuderne via tre forskellige indstillinger. Fra flad (0 grader) til 5 eller 10 grader, kan du være sikker på en suveræn komfort til dine ankler og knæ.

Maskinen har ry for en god kvalitet. E 35 leveres med en fremragende garanti. Levetiden er på 5 år for dele samt elektronik og to år for arbejdskraft. Sole fitness har et lige så fremragende ry for deres kundeservice. Ejere af maskinerne nævner at de er hurtige til at reagere på henvendelser og de fleste reparationer er udført inden for et par dage efter henvendelsen. Er du på udkig efter en E35, så fandt vi modellen billigst ved Abilica.

Er du på udkig efter andre anmeldelser og test af crosstrainer, så tjek dette blogindlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*