Bedre resultater ved styrketræning?!

Man ser ofte i træningscenteret at folk kun fokusere på deres overkrop da de ønsker at få større arme, bryst og en flad mave. Dette kan vi her på Iskywhy hurtigt blive enige om ikke er den rigtige måde at få optimale resultater.

Under træningen udskiller kroppen stofferne testosteron og væksthormon – hvilket basalt sagt er en nødvendighed for at musklerne kan vokse. Min pointe er her, at få at frigivet så mange af disse stoffer som muligt (uden brug af de farlige steroider), er det ikke nok kun at træne overkrop. For at få det optimale ud af træningen skal man frigive så mange af disse stoffer som muligt.

Spørgsmålet er så hvordan man får frigivet mere af disse stoffer? Svaret fra vores side, er meget simpelt, hvis du vil få resultater fra styrketræningen, så skal du ikke kun fokusere på de muskler som du vil være store på (f.eks. dine arme), men du skal fokusere på kroppen største muskler som f.eks. dine ben muskler.

Vores erfaringer sammen med andres erfaringer viser, at jo større musklen er, jo mere testosteron og væksthormoner frigives der.

Benyt denne viden. Brug derfor denne viden til at fokusere på dine ben med f.eks. benpres eller squat inden du din planlagt træning af arme, bryst mv. da større muskler frigiver mere af disse stoffer. Min egen erfaring er, at du efter allerede et par måneder vil kunne opnå bedre og mere synlige resultater.

En gode side som vi alle benytter til at forbedre vores træning er http://www.bodybuilding.dk/. På denne side kan du få en masse nyttigt information omkring hvad der sker når du træner ben inden arme.

God træning  :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*