En lille reminder!

hej allesammen. Dette indlæg vil være kort, da det lige er en lille reminder fra os til jer derude. Vores indlæg, handler selvfølgelig normalt om træning, men vi tænkte vi lige ville give jer en lille reminder derude.

Her taler vi om, at i skal huske at skifte jeres vinterdæk ud med nogle sommerdæk. Det ser endelig ud til at vinteren er ovre. Efter en utrolig lang vinter er vejret endelig ved at blive bedre og temperaturen er steget. Dette betyder selvfølgelig også det er tid til at skifte vinterdækkene ud med nogle sommerdæk. Dette vil give jer en mere optimal og sikker kørsel.

Udskiftning af sommerdæk afhænger af mange forskellige faktorer, og den type nye sommerdæk du vælger, afhænger af hvad du prioriterer. Mange nye sommerdæk er fremstillet med sikkerheden som førsteprioritet, og her er det ofte vejforhold, vejbelægning og vådt føre, som tæller.

Vi kan uden tvivl anbefale en række gode mærker indenfor bil dæk, som er Michelin, Goodyear og Bridgestone. Hvis i vælger en af disse varianter er i nærmest sikre på ikke at gå galt i byen, med at vælge nogle fornuftige dæk.

Har i husket af skifte jeres vinterdæk ud med sommerdæk derude?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*