Få råd til din skiferie fra Thomas Uhrskov

Mr. Ski, Hr. Skiferie, Ski Guru, ja kært barn har mange navne, men ingen er undervurderet, så længe manden jeg snakker om er Thomas Uhrskov. Jeg tror at alle der har en interesse for ski eller har været afsted på skiferie, har set i hvert fald et af Thomas Uhrskov’s udsendelser. Der var jo engang hvor vi altid skulle have de nyeste fif og tips omkring ski fra Thomas i programmerne, På ski igen, som kørte på TV2.

Og Thomas er stadig på banen, og faktisk har han lige fået sig en helt ny opdateret skiportal, som indeholder alle de gamle klip med Thomas, hvor han deler ud af sin enorme viden.
At Thomas har set sin andel af skisports steder i verden er ikke nogen underdrivelse, og alt hans viden omkring de forskellige destinationer, bliver vidergivet til dig på Uhrskov.dk. Denne skiportal er bestemt et besøg værd, og faktisk så er Thomas lige nu ved at optage indhold til nye afsnit til det nye program, På ski igen igen igen, som vil blive sendt på DK4 engang her i 2012. ja, jeg glæder mig i hvert fald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*