FFF – Fitness for Figuren

Træning til den store fitness medalje

I forlængelse af indlægget omkring sommer- og strandfiguren, er indsatsen nu blevet intensiveret og jeg går i fitness som aldrig før.  Min træning i fitness bliver desuden suppleret med en meget stram kostplan til styrketræning som jeg ivrigt følger for at nå min ønskede strandfigur.

Jeg har selvfølgelig en basis viden omkring fitness og har længe fulgt en kostplan til styrketræning for at få mest mulig ud af min træning. Nu er denne indsats bare ekstra stor og jeg vil gerne i fitness centret hver dag. Jeg laver dog ikke styrketræning  hver dag og min kostplan til styrketræning blive kun fulgt de dage, hvor jeg styrker.

Fitness træning

For at give Jer et nogen lunde billede af min træning, styrketræner jeg hårdt mandag onsdag og fredag med tilhørende kostplan til styrketræningen. Tirsdag spinning og stram-op. Og torsdag er yoga mit foretrukne for balancen og anden form for træning. Lørdag står den på cross-fit og svømning derefter.Søndag forbliver helligdag.

Hvordan træner I? Og er der noget, I synes mere om end andet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*