Fysisk træning og sjov på samme tid

Fysisk træning og sjov på samme tid

Synes du også, det med at træne kan blive lidt kedeligt og for ensformigt? Mister du også hurtig motivationen, som de fleste af os? Så har jeg fundet en løsningen til dette problem. Jeg faldt over Eventhall efter jeg have læst om dem på bloggen Vinterfryd.

Hos Eventhall kombinerer de lege med fysiske aktiviteter. Det er selvfølgelig individuelt hvad man foretrækker, men hvem er ikke glade for en omgang harmløst konkurrence og samtidige brænde kalorier af?

Det er simpelthen stedet, hvor du både kan være aktiv og tilbringe kvalitetstid sammen med dine venner og familier.

Megafodbold

Start ud med en omgang Megafodbold, det er en anderledes og god måde at varme kroppen op på. I Megafodbold er man 4-12 deltagere på banen. Deltagerne bliver spændt fast til et velcrobånd til en eller to andre deltager, her skal alle trække i den samme retning for, at kunne bevæge sig. Det kræver teamwork og koordinering fra hele holdet for at score.

Bungeebasket

Et andet godt alternativ til den almindelige træning er Bungeebasket. I Bungeebasket kæmper du mod en anden person fra det modsatte hold. I bliver begge to spændes fast til et bungee-reb. Udfordringen her er, at I skal trække hinanden, når i bevæger jer fremad. Det gælder det om, at få flest bolde i kurven. Det kræver også, at du presser din modstander, så det er umuligt for vedkommende at score. Igen er det både fysisk hårdt men samtidige en god underholdning for dig og dit selskab.

Gladiatorkamp

Efter de to aktiviteter kan du tage konkurrencen videre til en omgang gladiatorkamp. Det handler om at holde balancen og samtidige slå din modtager ned fra platformen. Det er både sjovt men stadig fysisk hårdt.

Er du glade for udfordringer er Eventhall stedet og når AOA anbefaler dem kan det jo ikke være helt dårligt?

Læs om AOAs anbefaling her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*