God cardio træning derhjemme

Jeg har på fornemmelsen at langt det meste af den træning der bliver udført på hjemmefronten er cardio træning. Og sådan har det nok egentlig været igennem rigtig mange år, og det er på trods af at man faktisk kan få rigtig mange gode maskiner der gør det nemt at klarer styrketræningen derhjemme også. Men jeg vil nu komme med to gode forslag til hvordan du kan få klaret din cardio træning derhjemme.

 

Motionscykel

Det kan måske godt lyde som lidt at et kliché, men faktisk er en motionscykel bare et enormt godt redskab at have derhjemme. De er som regel rimelig praktiske og kræver ikke meget plads, således at man nemt kan trille den til siden, og nemt kan trække den frem når den skal benyttes. Det er en stor fordel at man ikke skal bruge meget tid på forberedelsen af træningen derhjemme, for så ved vi godt alle sammen at så er det ikke altid lige at man får gjort det. Men kort sagt, så kan en motionscykel være en rigtig god kalorierforbrænder, og de er bestemt ikke gået af mode. Nej, de dur stadig.

Romaskine

Ønsker man en god forbrænding, samtidig med at man får trænet alle de større muskelgrupper. Så kan en romaskine være et suplimt valg. Jeg kan personligt sige at en romaskine virkelig kan sætte ens kondition på en prøve. Maskinen er helt fantastisk til at opbygge en bedre form eller kondition, og man kan virkelig mærke bagefter at det ikke blot er armene eller benene der har været i gang, nej det har været hele kroppen. De moderne romaskiner kan nemt foldes sammen, således at de ikke tager så meget plads, og dermed kan de sagtens ses som et godt redskab til træningen derhjemme.

Jeg håber I har fået lidt nyttigt information eller om ikke andet er blevet fristet til at undersøge disse to maskiner lidt ekstra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*