Golf som alle holder af

Golf som alle holder af

shutterstock_116486425Golf er meget forskellig fra de fleste andre boldspil. I f.eks. fodbold, basketball og håndbold er målet, at i en begrænset tid tage så mange point som muligt til det ene hold. Man er nødt til at have et godt samarbejde på banen, og hver enkelt spiller skal være stabil på sin position. På den anden side er golf meget individuel. Du har ingen tidsbegrænsning, selv om det er rart at være færdig, før det bliver mørkt, og målet er det modsatte, nemlig at få så få point som muligt.

En formiddag på golfbanen er ligesom meditation. En lang gåtur for dem, der ikke har tålmodighed med kun lange gåture. Det er meget afslappende og er for mange en afslappende tid med frisk luft og en chance for at komme sig efter en hård uge.

Golf kræver dog en masse udstyr. Grundlæggende ting som køller og golfbolde, men også golftaske til at transportere det i på banen samt golfhandsker og sko. Alt er ikke uundværligt og som nybegynder er det nok at starte med et brugt sæt.

Mange bruger en masse penge hvert år på at købe nyt golfudstyr. “Denne nye driver skulle gøre underværker for mit spil.” Men sandheden er, at det meste udstyr ikke bliver udviklet så meget i et år. Det eneste som du helt sikkert behøver at fylde på og som du virkelig har brug for i dit spil er golfbolde. Derudover går det rigtig hurtigt med udviklingen og forskellen mellem en god golfbold og en billig hård bold er enorm,selv nybegynderen kan mærke en forskel.

En mulighed for dem, der ikke har en specifik yndlingsbold, eller ikke ønsker at lægge en formue på bolde, der bare vil blive skudt væk alligevel, er såkaldte Floridabolde. Mange baner har forskellige typer af vandhazarder for at øge sværhedsgraden, og det er ikke underligt, at der samles en masse bolde på bunden. De har fået navnet Floridabolde, fordi man begyndte at dykke op efter dem i Florida. De bliver efterfølgende solgt til ca. 30% af nyprisen. I nogle tilfælde bliver de også sorteret efter hvilken tilstand de er i og hvilken model. Men ellers er man nødt til at tage, hvad man får.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*