Hold varmen hele vinteren

Ladies – det er blevet vinter, og hold nu op det er da så koldt hele tiden. Jeg føler jeg bor under et tæppe fra jer træder ind ad døren efter arbejde og til næste morgen, hvor turen går ud igen. Jeg føler, at selvom jeg pakker mig ind i futter, strømper, tæpper og skruer op for radiatoren, hjælper det lige vidt. Min veninde fra gymnasiet har købt sig et sæt skiundertøj, hvilket for mig at se, var en noget drastisk løsning, da jeg i hvert fald ikke har planer om at rejse på skiferie lige foreløbig. Da hun fortalte hvor lækkert og hyggeligt det var at tuller rundt i derhjemme, måtte jeg dog alligevel ind og se lidt på sagerne. Efter at have googlet lidt rundt fandt jeg et lækkert sæt fra Helly Hansen, som jeg faldt pladask for. Skiundertøj fra Helly Hansen er jo vildt smart – det er slet ikke så kedeligt og ”praktisk” at se på, som jeg havde antaget!

Moderigtigt skiundertøj

Jeg troede, at skiundertøj var ensbetydende med grå og kedelige farver kombineret med en slasket pasform, men dette er imidlertid helt forkert. Helly Hansen har det smukkeste og lækreste skiundertøj jeg nogensinde har set. Du kan få skiundertøj med mønster og i flotte farver, så du kan bruge det som helt almindeligt tøj, eller som hyggetøj derhjemme for at holde varmen. Uld er genialt til skiundertøj og det føles rigtig lækkert på huden at have på.

Fra nu af bor jeg i mit skiundertøj i stedet for tæppet, og jeg får faktisk lavet meget mere i lejligheden netop på grund af dette, fordi jeg er mobil med tøjet på i stedet for et stort tæppe, som man ikke rigtig kan have på imens man vasker op eller støvsuger.

Pasformen er lidt forskellig fra model til model hos Helly Hansen. Nogle af dem sidder tæt, imens andre er mere løse i det. Det kommer også an på, hvad man gerne vil bruge det til. Som yderpåklædning herhjemme er jeg vild med de løse modeller, men min kæreste ville nok vælge det tætsiddende, for at kunne have noget ud over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*