Hvad skal jeg have med på skiferien?

Hvad skal jeg have med på skiferien?

Nu nærmer tiden sig for skiferier og skisæsonen er snart over os og det gælder også for vores skitur. Det er efterhånden blevet et tilbagevendende ritual at vi skal afsted på skiferie en gang om året, og nogle i gruppen vil faktisk hellere bruge pengene på vinterferien end de vil på sommerferien. Så der bliver ikke sparet på noget! Vi tager 14 dage på ski – for en uge kunne jo ikke gøre det – og vi har lejet en hel hytte til os alle sammen, så vi rigtig kan brede os og måske også feste lidt sent uden at forstyrre de andre skiløbere alt for meget.

Nu har vi så set på diverse gadgets, som kunne gøre skiferien endnu bedre, og der er godt nok en hel masse at tage af! Selvom vi er store ski-entusiaster, så var der en hel masse ting vi slet ikke vidste, var på markedet for ski-løb!

For eksempel har vi set på disse mega fede kamera-briller, som gør det muligt at forevige turen ned over pisterne i rimelig god billed- og lydkvalitet. Der sidder et kamera midt mellem øjnene så optagelsen bliver meget livagtig og som at være der selv – det er jo altid godt at kunne lege at man står på ski mens man ligger hjemme på sofaen og genser videoen. Brillerne fungerer som almindelige skibriller, så de skærmer også for solen, så du kan køre i al slags vejr uden at blive blændet.

brill

Nogle af os kan også godt lide at køre lidt off-pist. Det giver bare en meget mere spændende og adrenalin-fyldt skitur og er noget helt andet end at køre ned af de almindelige pister. Men hvis man taber sine ski i en snedrive, så kan det tage en evighed at finde dem igen – hvis man overhovedet finder dem. Vi har mistet et par ski på den måde før og det gider vi ikke igen! Så i år vil vi købe de her skifindere, som vil kunne redde os fra en kæmpe eftersøgning af forsvundne ski. Man sætter sensorer på skiene og så kan man ved hjælp af den lille sender finde dem i selv de dybeste snedriver. Og så kan man hurtigt komme afsted videre ned over bjergene.

hrihr

Der findes mange andre vilde, underlige og sjove ski-gadgets og du kan læse meget mere om det lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*