“Hvad ved du om bokseudstyr?”

Man skal passe på med afsløre, at man i ny og næ skriver et blogindlæg om motionsgrej. Pludselig er man erklæret ekspert, og når så svaret på spørgsmålet ovenfor er noget i retningen af “Øhm… Man bruger det til boksetræning?” giver det noget skeptiske blikke.

Sandheden er, at jeg virkelig intet aner om, hvad man skal kigge efter, når man vil finde godt bokseudstyr til træningsrummet derhjemme. Det skal dog ikke stoppe mig fra at forsøge at give et par råd! Det bliver bare råd, jeg har samlet fra andre.

Først handskerne. Lige meget om det er handsker til sandsæk eller til boksning, skal du sørge for at få et par handsker med god polstring, gerne to eller tre lag. Det beskytter fingre og knoer mod skader. Sørg også for at remmen lukker stramt og giver støtte til håndleddet, så det også er beskyttet.

Hvad angår sandsække er én ting helt klar: Sørg for at den sidder ordentligt fast! Overvej om dit loft overhovedet kan holde vægten og sørg for at få et godt, solidt ophæng. Med hensyn til vægt, vil jeg foreslå at gå efter en sandsæk med justerbar vægt. Det vil give dig flere muligheder til regulær styrketræning med sækken.

Basic stuff, I know. Jeg skal nok forsøge at gøre mig lidt erfaringer med bokseudstyr, så jeg kan dele
mine erfaringer en anden gang. Læs flere produkt anmeldelser her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*