Jeg har ikke brug for frugt, jeg har vitaminpiller!

Ja, den sætning overhørte jeg forleden. I fuld alvor.

Jeg er simpelthen så træt af pillesamfundet. Det er en sovepude uden lige. “Jeg behøver ikke arbejde med min kost, jeg tager bare lidt Multitabs med jordbærsmag og så ned på Mc’en namnamnam!” Folksluger vitaminpiller og kosttilskud i et væk og lader fuldstændig stå til, når det kommer til kosten. Det er ikke godt nok!

Sundheden kan ikke klares med et par piller. Sund, varieret kost, herunder frugt og grønt, er essentielt, hvis du vil opleve sundhed og velvære. Vitaminpiller kan ikke erstatte det. Bevares, hvis du generelt spiser usundt, så er det da bedre, at du får de ekstra vitaminer, men det gør dig på ingen måde sund.

Jeg skal prøve ikke at trække det her i langdrag, selvom det går mig på. Min pointe er sådan set simpel nok: Spis, så du får dækket dine behov, i stedet for at spise junk med koncentrat ved siden af. Mangler du vitaminer, så spis frugt og grønt. Mangler du fibre, så spis grønt og rugkerner. Mangler du kalk og D-vitamin, så drik mælk. Og mangler du afløb for dine frustrationer, så skriv på internettet. 😉

Ved du ikke lige, hvad der indeholder hvad, og hvad du egentlig har brug for, så er google som altid din ven.

Det er ikke så svært.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*