Kettler og Everlast – Når træningen betyder noget

Kettler for en ambitiøs træning i hjemmet

Kettler står for den velkendte tyske kvalitet og har produceret fitness-produkter i næsten 60 år. Grundpillen i Kettler er kvalitet og alle Kettler produkter har en robusthed og funktionalitet som de færreste fitness-produkt og træningsmaskiner kan leve op til på markedet.

Umiddelbart vil man på baggrund af sammenhængen mellem kvalitet og funktionalitet tro, at Kettler produkterne er i den dyre ende, men Kettler er faktisk til at komme til for os almindelige mennesker og det er netop af denne grund, at jeg vælger at fremhæve Kettler i dette indlæg.

Everlast – synonym for boksning

Everlast er nok i de flestes baghovedet og var især meget frem i 90’erne som måske i høj grad skyldes Mike Tyson – se Mike Tyson i Everlast HER

Hvis man kan lide den lidt alternative træning, men stadig fysisk hårdt med megen aktivitet, er Everlast et godt sted at starte. Everlast sortimentet består af bokseudstyr og en Everlast boksepude er måske umiddelbart lettere at have hængende end en Kettler romaskine. Men det er jo meget op til den individuelle og denne persons hjem og indretning.

Kettler vs. Everlast

Som nævnt ovenfor er det meget individuelt, hvad man foretrækker. Selv har jeg både en Kettler romaskine som jeg gerne starter ud med og også slutter med. Her imellem bruger jeg Everlast boksepude. Nu er det en del lettere for mig, fordi jeg har et lille rum tilovers hjemme, som passer perfekt til fitness rum eller kontor. Jeg valgte første løsning og dermed har jeg plads til både Kettler og Everlast.

 

Har du nogen favorit mærker og hvad har du i hjemmet?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*