Køb Kettler og Everlast online

Kettler og Everlast

Blev du inspireret af det tidligere indlæg omkring Kettler og Everlast, så kig med her.

Jeg har købt mit fitnessudstyr på Nordic Fitness, som tilbyder fragt til kun 59,- og gratis fragt for køb på over 2.000,-, hvilket er ret attraktivt i forhold til, hvad jeg har set andre steder. Derudover har jeg hver gang haft bestilte produkter dagen efter allerede, selvom jeg mener, at de lover 2 dage. Men ellers kan man selv afhente sine varer i Århus, så hvis man bor i Århus, er det billigere og måske mere rart.

Nordic Fitness

Hvis du ønsker at finde mere information omkring Nordic Fitness, kan du klikke videre til hjemmesiden her – Nordicfitness.dk

Jeg har derudover kun oplevet god service og venlig ekspedition, når jeg har henvendt mig til butikken. Selvom man ikke er fuldstændigt uvidende indenfor træning og udstyr, er det rart at kunne få den vejledning og rådgivning som man har brug for.

Hvor handler du dit udstyr? Og har du før hørt om Nordicfitness? Jeg fik det anbefalet af en kammerat for en tid siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*