Kom i den perfekte form til sommer!

Hej derude. Her på sitet deler vi vores erfaringer, gode tips og tricks til træning og vores vurdering af forskelligt udstyr, som vi bruger til at nå vores træningsmål. Dette vil vi selvfølgelig også gøre i dette indlæg. Er i også trætte af at skulle køre rundt med vinterdæk, istedet for at køre rundt med sommerdæk foreksempel af mærket michelin alpin a4. Her mener vi naturligvis om i ikke savner sommeren lige så meget som vi gør.

Nu hvor sneen stadig daler ned og temperaturen er under frysepunktet, kan i derude lige så godt bruge tiden på at træne, og derved gøre jer klar til sommer. For at opnå den perfekte form til sommer, skal man selvfølgelig også gøre noget for det. Her på siden vil vi kort beskrive hvordan i når vejen fremt il den perfekte form til sommer. I skal træne i fitness mindst 4 gange om ugen, hvor i starter ud med at løbe 20 minutter hver gang. Herefter skal i køre alle jeres sæt 12*4 , ved at gøre dette istedet for 8*4, hvilket er med tungere vægt, opnår i et mere trimmet look. Hvis i køre 8*4 hvilket jo er med tungere vægt vil i opnå større muskler. Den perfekte sommerform, skal i derved opnå med at køre alle jeres sæt 12*4. Derudover skal i huske at spise rigtigt. Det er vigtigt at i er i kalorieunderskud. I skal helst undgå, ris, pasta, brød, osv. Proteiner og grøntsager, skal gerne hænge sammen.

Dette var lige kort nogle råd til hvordan i skaber den perfekte form til sommer. Det er vigtigt at i træner hårdt 4 gange om ugen, løber, og spiser den rigtige kost, så skal der nok komme resultater!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*