Må man forkæle sig selv?

Nej som jeg glæder mig til at få fri fra arbejde i dag. Jeg skal nemlig et smut forbi posthuset, som har en pakke liggende med mit navn på. Jeg bestilte i weekenden en hel masse ting i denne webshop og postbudet havde så min pakke med i går, men da var jeg jo også på arbejde, så jeg har måttet vente til i dag, med at hente den.

Derfor er jeg også ret spændt. Jeg har blandt andet købt et ghd glattejern, som jeg kun har hørt gode ting om og så et af Ole Henriksens produkter, som hedder Ole Henriksen Loofah Body Scrub. Jeg glæder mig til at skrubbe kroppen med den. Det bliver helt fantastisk.

Jeg får tit lyst til at forkæle mig selv, men det er så sjældent at jeg faktisk har pengene til at købe præcis det jeg vil have, så da jeg kunne se at der var penge denne gang gik jeg i fuld selv forkælelses selvsving. Kan man kalde det det?

Glattejernet fra ghd er lidt dyrt, men det skulle også være fuldstændig fantastisk, så jeg glæder mig virkelig til at tage det i brug og det samme gælder min Ole Henriksen scrub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*