Møbler og indretning: Vær god ved kroppen mellem træning

Kontormøbler er ikke det man oftest forbinder med moderne design, men snarere med kedelige, intetsigende møbler. Mange kontorer bærer præg af en praktisk, men enormt kedelig indretning med skriveborde og reoler i træfarvet laminat og kontorstole i sort plast med koboltblåt betræk.

Et inspirerende og sundt miljø er godt for både krop og sjæl

4-pas-paa-ryggenMøblerne har været de samme gennem mange år, og skiftes kun ud ved slidtage, og det oftest med den samme type møbler. Det kan blive trist og deprimerende i længden at se på, og kan gøre det, at komme på arbejde, til en mindre spændende oplevelse for de ansatte.

For at ryggen og kroppen har det optimalt når den skal restituere og slappe af mellem træning og cardio, er det ikke kun vigtigt, at indretningen er praktisk og kontormøblerne komfortable og gode for ryggen.

Smukt design og behagelig indretning er ligeledes vigtig for, at man meltalt trives og glædes over at komme på arbejde om morgenen.

Kontormøbler og design

En hel del reklamebureauer designvirksomheder og lign. firmaer er efterhånden blevet enormt gode til at kombinere komfortabelt og praktisk indretning med moderne og stilfuldt design. De træfarvede laminat skriveborde og reoler er skiftet ud med skriveborde og reoler i hvidt højglans med glasplader matchende til den nyeste iMac og MacBook. Kontorerne er eksempelvis indrettet med lyse møbler med rene linier og blanke flader, og indimellem er der placeret en pangfarve i lys grøn f.eks. kombineret med en mørkere lilla.

Ligeledes er de traditionelle kontorlamper skiftet ud med designerlamper eller retro industri lamper.

Et fedt tvist i kontorindretningen kunne også være det hvide, stilrene look kombineret med det industrielle udtryk. Der er mange muligheder, hvor kun fantasien sætter grænsen, og det giver med garanti en stor forandring.
Tjek The Clockwork for flere gode ideer til indretningen.

Ny arbejdsglæde med trendy indretning

Kontormøbler behøver derfor ikke være spor kedelige, de kan være moderne og anderledes, og kan bringe nyt liv og energi ind på kontoret. Kombinationen af det lyse og bløde og de stærke glade farver, der dukker frem, giver de ansatte et frisk pust, og kan helt bestemt få kreativiteten til at blomstre på ny.

Flere firmaer går efterhånden mere op i trivslen af deres medarbejdere, og at arbejdspladsen er et rart sted at være. Også når det gælder kontormøbler, er disse nøje udvalgt, og dette inkluderer på mange arbejdspladser også et afslapningsrum med en smart massagestol, som medarbejderne kan gøre brug af i middagspausen, eller et hyggeligt hjørne indrettet med sækkestole i forskellige farver eller sofagrupper, hvor møder kan afholdes eller kaffen kan drikkes sammen med kollegaerne.

Holmris Online sælger ikke kun traditionelle kontormøbler, men også kontormøbler der kombinerer funktionalitet og design. Når et firma trænger til udskiftning af kontormøblerne og en ny stil, kan Holmris Online tilbyde mange forskellige modeller og variationer. Her går design og ergonomi også hånd i hånd, således at både praktiske og det visuelle kan forenes på en fin måde.

Se en liste med gode møbelsites og indretningssider her på Spacesaving.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*