Nyt år – ny livsstil

Efter mange år uden træning og et liv som fast ryger, besluttede jeg mig for at sparke det nye år ind med en ændret livstil. Det første skridt jeg tog mod en forbedret livstil, var ,at  melde mig ind i fitness world. Her opnåede jeg hurtige resultater ved, at træne de basale øvlelser, bænkpres, squat og dødløft.

Sundhed var en af de væsentligste årsager til at jeg valgte fitness. Alle undersøgelser peger på, at blot 30 minutters styrke eller fitnesstræning hver dag nedsætter risiko for hjerte-karsygdomme, forlænger livet og giver en generelt højere velvære. Dermed er fitness en af de vigtigste parametre, når det gælder et sundt liv. Fitness står dog ikke alene. En sund kost, hvor man indtager de rette mængder næringsstoffer, vitaminer, mineraler og proteiner er også et vigtigt element, som i høj grad bliver mere vigtig, når man begynder i fitness.

Træningen, samt den sunde kost var dog ikke nok imod en sundere livstil. Jeg skulle stadigvæk skille mig af med cigaretterne. En af mine gode venner havde anbefalet mig de omtalte CE4 Plus Clearomizer e-cigaretter. Jeg besluttede mig derfor for at prøve disse e-cigaretter. Allerede efter kort tid, følte jeg mig som et nyt menneske på vej mod en sundere livsstil.

Herpå Iskywhy ønsker vi vores læsere de bedste tips og råd omkring træning. Hertil kan vi anbefale hjemmesiden: www.bodylap.dk, hvilket er en fremragende side til at guide dig.

Har du selv overvejet en ny livstil?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*