Ønsker du din egen eller forbedret webshop

Forbedring af din webshop?

Har du fået inspiration og lyst til fornyelse på din egen hjemmeside eller webshop, så kunne Magento være noget for dig.

Magento er markedets mest moderne platform og mest funktionsrige webshop som giver dig tilpasnings muligheder som ingen andre udbydere kan. Desuden spiller Magento super godt sammen med de systemer du allerede bruger. Dette betyder, at du ikke behøver, at skifte alt ud, men blot gør administrationen lettere udover de mange andre funktioner, der kan hjælpe og maksimere din indsats.

Magentos betalingsgateway

Man kan hæve penge direkte i Magentos betalingsgateway og man slipper derfor for at skulle over i et eksternt program, hvorigennem man kan spare en del tid og ressourcer.

Denne betalingsgateway giver dig mulighed for at kombinere Euroline og PBS, således at man kan tage imod flest mulige betalingskort. Desuden får man advarsler ved mistænkelige betalinger og der er intet gebyr på betalingerne.

Magento – en populær platform

Magento platformen er utrolig populær og har ikke en førende position i Danmark af ingen grund. Ingen andre online platforme giver de samme muligheder for tilpasning og er utrolig brugervenlig. Det er de mange funktioner, der gør Magento til den fortrukket platform.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*