På udkig efter den næste rejsetaske

ellehammerbagJeg skal jo på en længere rejse her lige om lidt, og min gamle kuffert har fået vand nede i kælderen og er derfor blevet muggen. Den kan ikke reddes, og derfor måtte jeg jo på udkig efter en ny. Desværre har det været svært at opstøve en kuffert, der lever op til mine krav. Jeg vil have en kuffert, der kan tåle at blive brugt. Det vil sige, at designet ikke betyder det meste – det vigtigste er, at den kan holde når det gælder.

Rejsetasken der kan klare mosten

Jeg faldt, faktisk ved et tilfælde, over Ellehammerbags som producerer en masse enormt fede tasker og kufferter, som virkelig ser robuste ud. Grunden til, at jeg tror det er et brand for mig er den grad deres tasker og kufferter er testet i. På deres hjemmeside ses det tydeligt, at de går op i deres kvalitet i form af kvalitetstests i mange formater. De både smider med taskerne for at teste dem, men trækker dem også på et løbebånd for at teste hvor langt de kan køre før de gør knuder. F.eks. er deres to hjulede trollyer testet til at køre 32 kilometer i timen – det får jeg nok ikke brug for, men det er rart at vide, at rejsetaskerne også er testet til at kunne tåle bump og at blive hevet i. Ydermere testes de også i ekstreme temperaturer samt ved vandsprøjt. På nogle af de destinationer jeg skal besøge vil det helt sikkert regne kraftigt, og det ville være enormt irriterende at ankomme til hotellet med vådt kuffertindhold.

Jeg har også tit oplevet, at lynlåsen på min tidligere kuffert har kørt fast eller på anden vis er blevet ødelagt efter nogen tids brug. Jeg kan se, at de rejsetasker jeg er faldet over bliver lynet 2000 gange i testen, og det må siges at være en del. Det må betyde, at de er robuste og kan holde til at blive brugt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*