Personligt: Hvad sommeren bringer

Sommerferien er over os hvilket betyder, at der er tid til at udføre andre interesse udover sport og træning. En af de interesse vi her på siden har, er at vi godt kan lide at bruge tid på at skrive. Da jeg var barn, havde jeg en drøm om at blive forfatter. Denne drøm er dog efterfølgende forsvundet, da det kræver rigtig meget at få udgivet sin tekster i bogformat – men det kræver dog ikke særlig meget at være ”forfatter” online. Derfor har jeg altid haft en stor interesse i at være blogger – da det er en gode måde at vise egenskaber på, uden at det koster særlig meget.

shutterstock_173678780

Hvorfor blev jeg blogger?

Det hele startede med interessen for træningen, hvor mange af mine kammerater begyndte at spørge mig til råds indenfor emnet. Der var et bestemt spørgsmål jeg fik, som jeg til sidste blev træt af, og jokede med at jeg ville få det skrevet online på hererditsvar.dk.

Selvom det den gang var ment som en joke, så gik der faktisk ikke længe før jeg begyndte at blogge. Jeg gik længe og tænkte over det, og forfatter interessen kom frem i mig. Jeg tror der gik præcis 2 måneder før jeg fik købt mit første domæne.

Dem første tid som blogger

Det var især svært i starten, da jeg rigtig gerne ville vise hvad jeg havde gang i – men samtidig gerne ville vente, til der var noget at vise frem. Derfor var der ikke særlig mange af familie, venner eller andre, som viste noget omkring bloggen i starten. Der var mange ting som man gjorde forkert den gang, som man den dag i dag ved man ikke skal gøre – går du med en ide omkring at blive blogger, så prøve at læse denne guide.

Det blev dog med tiden opdaget, og efter de første par jokes, så var folk i min omgangskreds faktisk galde for de tips jeg kom med. Mange af dem havde jeg hjulpet med at komme i gang med træningen, og spurgte mig ofte omkring råd dertil.

Efter dette begyndte der at komme flere besøgende til bloggen, og på et tidspunkt var der er dagligt pres omkring at skrive noget derpå. Det endte med at være svært at følge med – så jeg valgte at stoppe med at blogge, og have fokus på mig. Der er nu gået 5 år siden jeg startede – og 3 år siden jeg stoppede med at blogge på min første blog. Jeg har sideløbende haft denne blog siden 2004, hvorpå jeg ikke står ved som navn – således det forbliver på et lavt niveau.

Her er mine 3 råd til nye bloggere:

  1. Blog altid kun for dig selv – og stop når du ikke gør.
  2. Brug den tiden din omverden tillader – siger de fra, så find en løsning med det samme.
  3. Husk at folk online ofte ikke er de samme i virkeligheden.

Hvis du dog stadig gerne vil begynde at blogge, så benyt disse links:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*