Pladsproblemerne

Pladsproblemerne

Når man som mig har rigtig meget træningsudstyr der hjemme, så kommer der til tider en del pladsproblemer, især fordi man ikke vil sætte alt sit pæne og praktiske træningsudstyr ned i et hjørne i kælderen, men faktisk gerne vil vise det frem, og benytte det.

Derfor har jeg over en længere periode haft nogle pladsproblemer, hvilket jeg valgt at komme af med, ved at fjerne mit kæmpe indbyggede klædeskab, som brugt en masse plads – og meget mere end hvad var nødvendig, i min verden.

Dette betød at jeg nu manglede en praktisk måde at opbevare it tøj, og dette blev hurtigt løst ved hjælp af en bøjlestang, da det gik op for mig, hvor lidt plads sådan en bøjlestang egentlig tog. Den fik inspiration fra denne bøjlestang. Bøjlestangen var hjemmebygget, hvilket gjorde den både billig, men gav mig også mulighed for at indrette mit nye ”klædeskab” præcist som jeg ønskede, og derved fik jeg minimalt spildplads. Udover at komme af med en masse spildplads som mit tidligere skab skabte, så ser det faktisk også meget godt ud, og intet tøj kommer til at ligge i bunden af skabet og blive glemt.

Næste pladsbesparende projekt

Ny kommer næste projekt, da jeg gerne vil have bygget en spisebord i stuen, som på en eller anden måde kan klappes op, således det kun er nede når der er gæster på besøg. Jeg ved du kan få nogle mindre løsninger, hvor der er spiseplads til 2, samt en skrivebordsløsning fra IKEA – Meen, jeg kunne rigtig godt tænke mig samme funktion med et spisebord med plads til 6 mennesker. Det har dog indtil videre vidst sig at være svære end først antaget, så jeg må i tænkeboksen, før jeg begynder på dette projekt.

Hvis i skulle sidde med løsningen på problemet derude, så modtager jeg gerne forslag til hvordan dette problem kan løses. Jeg tror ikke at bøjlestangs teknikken kan benyttes til dette projekt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*