Så er ferien bestilt!

Ja vi ved godt, at vores indlæg normalt handler om træning, men nu vil vi lige dele glæden med jer, om at vi har bestilt en ferie til udlandet, herunder Frankrig.  Vi har bestilt en flodbådsferie, for at få en lidt anderledes ferie end den traditionelle badeferie. Vi skal ud og opleve noget ved at leje en flodbåd. Denne form for ferie giver dig mulighed for at opleve Frankrig på en helt anderledes måde, se landskaberne, byerne, slottene flyde forbi, mens du sagte glider ned ad floden.

Vi tror uden tvivl at denne form for ferie, er federe end den traditionelle badeferie. Men man har vel alle sine egne meninger. Vi mener ihvertfald at en ferie skal være oplevelsesrig, så man kan få en masse gode minder og oplevelser. Det bliver derudover også rigtig dejligt at komme væk fra den stressede hverdag, væk fra computeren, fjernsyntet, mobilen og så videre.

Vi valgte destinationen Frankrig, da vi altid kun har hørt godt om dette land, dets natur, floder og byer. Vi glæder os ihvertfald rigtig meget til denne tur, specielt fordi den er lidt anderledes.

Hvad mener i derude? ville i tage på sådan en form for ferie? Overvejer du selv at købe dig en båd og tage turen, så kan du læse vores råd til at vælge den rigtige og billigste bådforsikring her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*