Sidder svedlugten stadigvæk i dit træningstøj efter vask?

Jeg ved ikke om jeg er den eneste der døjer med at mit træningstøj indimellem godt kan lugte knap så godt, – selvom det er blevet vasket!

Problemer med svedlugt i træningstøj kan opstå, har jeg fået af vide,  hvis man vasker det forkert, ikke får det hængt til tørring hurtigt nok eller om tørrer det over en varm radiator – den varme radiator gør måske nok at tøjet tørrer hurtigere, men man kan også risikere at svedlugten nærmest bliver “brændt fast” i tøjet.

Man hvad kan man så gøre når skaden er sket? Man bør ihvertfald lige tænker over overstående, om man overholder de råd – for ellers så kommer problemet jo bare igen og igen. Og det skal altså også lige siges, at der kan være tilfælde hvor der bare ikke er en fløjt at stille op – skaden er sket, og ligegyldig hvad så vil det altid lugte langt væk, og rigtig fælt efter kort tids brug :(

Men hvis ikke alt er tabt endnu nu, så det man kan gøre det er at ligge tøjet i eddike – men vær meget opmærksom på at det er den HVIDE eddike, og ikke den brune eddike du bruger. Den brune er der (crazy nok) sukker i eller sådan noget, som farver den brun fordi sådan så eddike ud i gamle dag – ret fucked ik? Og det hjælper bestemt ikke dit projekt i vaskemaskinen tværtimod! Så det er den hvide eddike du skal slæbe hjem fra dit lokale supermarked.

Tøjet du ligger i blød skal ligge i min 24 timer! Det er vigtig for at opnå en god nok effekt, at det får lov at ligge. Derefter så skyller du det grundigt, og så i vaskemaskinen. Det kan også varmt anbefales at benytte sig af vaskemiddel/pulver der er specielt egnet til outdoor/sportstøj. Det har jeg ihvertfald haft gode erfaringer med!

– Dette råd om eddike, gælder selvfølgelig også til normalt tøj, jeg har ihvertfald fået reddet bomuldstøj på den her måde :) Så i gang med at vaske, hvis du ligesom mig gerne vil passe på dit tøj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*