Tilbring en aktiv weekend på et sportshotel

Når man booker et hotelophold til en weekend, falder tanken måske ikke ligefrem på aktiv ferie. Vi vil dog alligevel gerne slå et slag for en aktiv weekend på hotel, hvor man kombinerer både spændende aktiviteter og afslapning i en unik sammensætning, der balancerer den perfekte weekend med kæresten, ægtefællen eller venner og veninder. Ved et sådant ophold på et sportshotel kan man også stifte bekendtskab med nogle sportsaktiviteter, som man måske ikke lige har kendt til før eller bruger til hverdag. Når man har været aktiv er fordelen ved et sportshotel, at man også kan restituere på behørig vis med dampbad, så det føles som ferie.

Idrættens Hus indgang

Træning inden- og udendørs

Når du booker din weekend på et sportshotel behøver du ikke tænke på årstiden. Hos f.eks. Idrættens Hus i Brøndby er der rige muligheder for træning både ude og inde. Når du skal træne inde i din ferieweekend kan du benytte fitnesscenteret, der grundet de mange sportsudøvende besøgende har alle de faciliteter der skal til for at man kan træne varieret. Der stilles store krav til et fitnesscenter, når man er elitesportsudøver, og her nyder du som gæst godt af det, når du selv ønsker en varieret træning i fitnesscenteret på hotellet. Vestskoven og Brøndby Strand er nær ved hotellet, og det giver også dig som gæst en masse muligheder for udendørs aktivitet i form af løb og svømning, eller andre aktiviteter, som kan sættes op udendørs.

idraettenshus

Der er golfbaner og svømmehaller i nærheden, hvis du ønsker at benytte disse faciliteter under dit ophold. Det er jo ikke alle der f.eks. ville svømme udendørs om vinteren, og hertil er der altså også en løsning.

Luksus restitution

Når man har trænet, er det vigtigt at holde kroppen i ro og lade musklerne genopbygge sig selv, så man bliver stærkere og er klar ny træning næste gang. Her kan man strække godt ud, og efter endt træning hoppe i dampbad og lade musklerne blive varmet godt igennem imens dampen forkæler huden og åbner porerne så man kan rense de døde hudceller af. Det bliver pludselig en mindre spaoplevelse at tage på sportshotel. Når man har ydet kan man nyde – og der er plads til begge dele hos Idrættens Hus i Brøndby.

Når man har slappet af kan man se på Idrættens Hus’ Hall of Fame, hvor man mødes af ansigterne på mange succesrige sportsudøvere fra ind- og udland, der har gjort det rigtigt godt. Har du også fået interesse, så læs mere omkring Idrættens Hus her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*