Træning i hverdagen

Der er nogen der tager trappen, og nogen der nupper cyklen på arbejde. Nogen træner kun i fitnesscenter og andre er helt vilde med holdsport. Jeg træner helt automatisk i hverdagen, og det er ikke fordi jeg bruger masser af tid på at planlægge mine rutiner, så jeg lige kommer til at gå fem minutter mere i løbet af dagen.

Næ, det er egenetligt ganske simpelt. Jeg arbejder på en rideskole – og der skal muges ud – hver dag! Derfor træner jeg, ganske enkelt, med masser af spåner og træpiller til heste. De skal flyttes og der er mange af dem, for vi har godt tredive heste på skolen plus de opstaldede, der af og til også skal muges hos.

Så hvis du synes dit fitnesscenter er lige dyrt nok, kan jeg give dig en helt gratis måde at få stærkede arme og god udholdenhed på. Du kommer bare ud til os i vintermånederne – så skal du hurtigt komme efter de manglende styrkemaskiner! Og hvis benene også skal have sig en tur, tager vi bare en hurtig omgang spring uden saddel – det er noget, der rykker for både lår og lægge, hvis du ikke skal en tur i savsmulden :o) Det lyder måske hårdt, men det er simpelthen så hyggeligt og sjovt, så jeg vil anbefale alle og enhver at prøve det.

Vi ses i stalden!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*