Træning og bådtur

Mange nyder påskeferien for tiden, mens der er andre der stadig har et par dage før ferien starter. Påsken betyder, at sommerferien nærmer sig – i år meget langsomt vel og mærket. Påskeferien bruges for mange på daglige løbeturer i solskin (skønt). Selvom det stadig er ret så koldt er vejret jo fantastisk at løbe i. Smukt og ikke bidende koldt i solen.

Udover de fantastiske muligheder for udendørs aktivitet og motion, er det også her mange planlægger sommerferien. I år er der mange rejsemål på tale. Det er især ferie på vandet gennem bådleje, der har fanget min interesse. Jeg har en kammerat, der sejler så håber lidt på, at vi kan tage afsted nogle stykker sammen her fra Kolding. Hvis ikke, kan man igennem dette princip også booke sig på en allerede planlagt tur med kaptajn.  Jeg synes det er ret fedt og løbeskoene ville selvfølgelig blive pakket, hvor man har mulighed for at løbe en tur langs vandet, når vi ligger ti kaj. Helt fantastisk. Derudover vil man da sikkert også kunne leje en cykel nogen af stederne, hvor man således kan udforske området.

De andre er lidt mere til charterferie, men ideen om en bådudlejning tiltaler virkelig mig og jeg er i fuld gang med at undersøge priser og muligheder for at gennemføre denne slags ferie.

Hvis der er nogen af Jer derude, der har erfaring eller lyst til at tage med, så kunne det da være ret fedt!!

God påske og planlægning!!!

MVH Emil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*