Træning skal være hår(dt)!

Fitness og styrketræning får dig måske nok til at se lækker ud på sigt, ligesom det også gerne skal give dig et ordentligt boost på energien og selvfølelsen. Når det kommer til træning hænger det indre og det ydre uløseligt sammen. Intet kan sammenlignes med følelsen af at se og mærke resultaterne af de mange timer du ligger i din træning, og uanset om du har nået dit mål eller stadig lige mangler lidt, så kan du selvfølgelig også selv hjælpe motivationen lidt på vej.

Det er vist ingen hemmelighed, at vi ikke alle kan være lige tiltrækkende når vi står og sveder i træningscentret. Men det skal altså ikke forhindre os i at prøve og fitnesscentret har da også udviklet sig til lidt at et udstillingsvindue for trends og mode inden for træning. Det er vigtigt at have det rigtige udstyr, den bedste træningsapp og et outfit der bare skriger ”FITNESS”.

Men hvad med håret?

Det lyder måske skørt – hvad har lækkert hår nu med træning og det at komme i form at gøre? Tjah, hvad har den lyserøde sports-bh du absolut måtte eje, de matchende fitnesssko og dine dyre hørebøffer egentlig med træning at gøre? Kunne du ikke bare låne dine forældes aflagte gymnastiktøj og nøjes med at lytte til radioen i fitnesscentret?

Du tænker måske ikke over det i hverdagen, men dit smarte træningstøj og dine nye gadgets motiverer dig og skaber lige netop det look, som du ønsker. Et look, som nemt kan falde til jorden, hvis du ikke har styr på toppen af kransekagen – nemlig frisuren!

Husk at dit hår også er med til at udstråle sundhed, og det samme gælder den måde du behandler det på. At troppe op med fedtet, skadet hår, som du enten bare lade klaske ned i ansigtet eller har viklet hovedløst ind i en tilfældig elastik sender ikke ligefrem et signal om overskud og energi.

hår og træning passer sammen

Husk derfor jævnligt at give dit hår den opmærksomhed det har brug for – ligesom du giver resten af din krop opmærksomhed når du træner. Det behøver ikke være dyrt. Der findes flere frisører, der til ganske få penge kan sørge for at dit hår får den pleje det behøver, så du altid kan se lækker ud. Også når du træner!

Besøg fx Salon Crystal Beauty i Holstebro, hvor du bliver forkælet fra top til tå. Her kan du bl.a. få opgraderet frisuren med extensions eller give neglene en kærlig behandling med en mani- eller pedicure. Eller find en af de mange andre saloner i Holsterbro her.

Har du virkelig problemer med dit hår, så har vi hørt godt omkring Salon R, som altid kan hjælpe med en – især hvis det er problemer relateret til træning og hår.

Andet læsemateriale:

http://blackhair.about.com/od/glossary/g/Heat-Training.htm

http://michellephan.com/train-your-hair-to-be-grease-free-and-gorgeous/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*