Træningsudstyr og indretning

Så skriver pigerne endelig på bloggen, det har været lidt stille fra vores side det sidste stykke tid. Det kan begrundes med at træningen for mit vedkommen har været på et minimalt pga. skolen og mange andre foretagender.  Derfor vil der i denne omgang komme et af de få indlæg omkring lidt boligindretning. Da vores hjem er lidt præget af diverse træningsudstyr, kan det ofte være meget svært, eller bare mere krævende, når man skal indrette hjemmet. Desværre er det ikke altid de kønnest maskiner man har i hjemmet, og det er dog også begrundet med at det først er i de seneste år, at man har haft fokus på mere end funktionaliteten af maskinerne, og hvis man ikke har udskiftet hele sit hjemmetrænings udstyr indenfor de seneste par år, så har man sikkert nogle ret så grimme maskiner stået i hjemmet.

Der er dog flere løsninger til dette, og det kan f.eks. være at benytte mange af de fantastiske danske mærker, som der er skudt frem på det danske marked indenfor boligindretning. Der er flere mærker at nævne, men f.eks. det danske mærke HAY har det seneste tid oplevet stor vækst. Dette er selvfølgelig begrundet med de fantastiske produkter, som mærket sender på marked lige nu. Andre mærker som man kan benytte for at forbedre sin indretning er f.eks. Muuto, FLOS samt Søren Lund.

1081067_dumbbellNår det kommer til indretning når man har en eller flere maskiner og tage hensyn til er lidt anderledes end normalt, da man ikke kan flytte, farve eller pynte disse, som ved mange andre boligartikler. Derfor kommer der her nogle råd til hvordan du kan indrette med træningsudstyr:

1)      Prøv ikke at pynte på træningsudstyret, det er allerede grimt, så glem det

2)      Benyt hvis/sort i resten af rummet, og små enkelte ting med pang/skrigende farve (her er især HAY god). Dette trække fokus væk fra træningsudstyret.

3)      Den gode gamle med at hænge et stor pange farve håndklæde over udstyret.

Sidste brugbare løsning er at have så meget plads, at du kan benytte et separat rum eller kælderene til dit træningsudstyr, og beholde den pæne indretning i de andre rum.

 

Læs om de nyeste boligtilbehør fra HAY her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*