Træningsudstyr – Piger

Hej derude,

Vi snakker så meget om træning og dét at komme i form, men mangler lidt et indlæg om træningstøj og udstyr. Og nu har vi jo lige fået løn så hvorfor ikke snakke træningstøj

Kari Traa – Min favorit
Personligt – som pige – er jeg utrolig glad for Kari Traa som er et norsk mærke med fokus på kvalitet og åndbarhed. De sømløse leggins samt toppe er super behagelig under hele træning og bliver ikke klam, når du sveder, hvilket er grunden til favoritplaceringen os mig.

Jeg er ikke den eneste, der synes godt om Kari Traa pasformen og kvaliteten – og derfor er sportstøjet blevet kåret som Best i Test i Skandinavien. Prismæssigt er Kari Traa lettilgængelig.

Løbsko – Behov og rutine
Dit valg af løbesko afhænger meget af, hvor meget du løber, hvor du løber og din løbestil. Det er derfor svært for mig at fortælle, hvad du skal købe. Personligt er jeg utrolig glad for Asics løbesko, men har tidligere brugt Nike. Jeg synes Asics løbeskoen sidder behageligt på foden samtidig med at den ikke føles indelukket. Derudover har Asics formået at lave nogle ret cool designs efter min smag, hvilket selvfølgelig også betyder noget.

Hvilket udstyr og mærker bruger du?

Hilsen Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*