Vintermotion

I denne mørke tid er det ikke altid lige nemt at komme op af sofaen og ud og motionere. Det er i hvert fald ikke altid, at jeg er lige frisk. Det er mørkt, når man tager afsted på arbejde om morgenen og igen, når man hen på eftermiddagen får fri igen. Det bliver heller ikke just bedre af kommunens besparelser, der indebærer, at det kun er hver anden lygtepæl, der er tændt.

Nu har jeg jo indlagt en naturlig motion i min hverdag og prøver gerne at tage trappen istedet for elevatoren, men jeg løber gerne en tur 1-2 gange om ugen. Min løberute er desværre ikke den mest oplyste, og derfor er en pandelampe en super god løsning på den store undskyldning. Udover god hjælp på løbeturen bruger jeg den også, når jeg cykler til og fra arbejde. Jeg har flere gange irriteret mig over, at jeg glemte den sidste efterår på hiking tur i Norge med familien. Der ville den have været alletiders til turen tilbage til hytten, hvor mørket var faldet på.

Pandelampen kan købes online og findes i alle prisklasser. Den lange vinter gør benyttelses perioden utrolig lang, og man kan lige så godt få den købt. Hvis man løber et par gange om ugen og man ofte tager cyklen vil det ikke være spildt -tværtimod!! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*